Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Még egy hajrá vár rájuk

Még egy hajrá vár rájuk Sport

Amint arról beszámoltunk, múlt vasárnap utolsó bajnokiját vívta a Sepsi–SIC a női A-osztályos kézilabda-bajnokság B-csoportjának utolsóelőtti fordulójában, a továbbra is tartalékos zöld-fehérek 43-30 arányú vereséget szenvedtek Nagyváradon. A mieink szünnaposak lesznek a vasárnapi, utolsó játéknapon, ám utána újabb kihívás vár rájuk.

A B-csoportban tizedik helyet elfoglaló Sepsi–SIC-nek osztályozót kell játszania az A-csoport azonos helyén végző együttessel a pontos rangsor felállítása céljából. Hogy pontosan ki lesz az ellenfél, az az utolsó forduló után derül ki. A másodosztályban második szezonjukat töltő zöld-fehérek szereplésére rányomta bélyegét a csapatot sújtó sorozatos sérüléshullám, a keret értékét tekintve a tizedik helynél jobb helyezést érdemelne.

A játéknap eredményei: Resicabánya – Mioveni 10-0 (meg nem jelenésért), Slatina – Temesvár 39-22, Minaur – Marosvásárhely 31-29. A 26. fordulóban (május 14-én): Marosvásárhely – Slatina, Temesvár – Nagyvárad, Mioveni – Kisjenő, Brassó – Resicabánya, Nagybányai Extrem – Nagybányai Minaur.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük