Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Második hely az NMSK-nak

Második hely az NMSK-nak Sport

Augusztus 28–31. között 5. alkalommal szervezték meg Brassóban a Fun Sports Cup elnevezésű kézilabdatornát ifjúsági 4-es (2005–2006-ban született) lányok számára. A Román Kézilabda-szövetség által is nyilvántartott tornán nyolc csapat vett részt, többek között a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK és a Sepsiszentgyörgyi ISK is.

A három napos turné során mindenki játszott mindenkivel, így alakult ki a végső sorrend. Az NMSK kézilabdázói remekül teljesítettek, öt győzelem és egy döntetlen mellett egy alkalommal szenvedtek vereséget, így az előkelő második helyen végeztek.

Edzőjük, Szász Csaba elmondása szerint a turné nagyszerű felkészülési lehetőség volt az országos kézilabda-bajnokság kezdete előtt. „A lányok idéntől korosztályt váltanak, de remélem, hogy ugyanúgy megállják helyüket, mint tették az előző idényben, amikor is kiérdemelték az országos döntős szereplés jogát” – fogalmazott Szász.

Az NMSK eredményei: 8-31 a Bukaresti CSM ellen, 24-14 a Caracali ISK-val, 22-19 a Cernavodai ISK-val, 36-10 a Sepsi ISK-val, 20-4 Konstancával, 19-19 a Brassói Transilvániával, 22-10 a brassói Golden Kids-el. A torna végeredménye: 1. Bukarest, 2. Nagy Mózes SK, 3. Transilvania, 4. Cernavoda, 5. Caracal, 6. Golden Kids, 7. Konstanca, 8. Sepsi ISK. Az NMSK: Nyáguly Kinga, Kovács Kincső, Ferencz Boróka, Biszak Hanna, Niculăieş Diana, Burlui Ioana, Ilie Ioana, Tankó Barbara, Ştefan Karina, Kertész Bernadett, Puşcaşu Rianna, Béres Rebeka, Jakab Dorottya, Kovács Andrea, Debreczi Janka.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük