Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Maroson is kikapott a KSE

Maroson is kikapott a KSE Sport

A Kézdivásárhelyi SE női kézilabdacsapata szombaton pótolta a Marosvásárhelyi Olimpic elleni, 11. fordulóból elnapolt bajnokiját idegenben. A nagyrészt serdülőkorú lányokból álló marosi alakulat 12 góllal bizonyult jobbnak a kék-fehéreknél.

 

Nem tudta meglepni ellenfelét a KSE, annak ellenére, hogy biztatóan kezdett az Olimpic otthonában. A két csapat felváltva vezetett a mérkőzés első felében, azonban a rövidebb cserepaddal rendelkező kézdiek kifáradtak az első félidő végére, így ötgólos hátrányba kerültek. A fáradtság rányomta bélyegét a második félidei játékra is, így a mieink csak szaladtak az eredmény után, és elszenvedték 10. vereségüket. Az idei második győzelem még várat magára.

Végeredmény: Marosvásárhelyi Olimpic – Kézdivásárhelyi SE 39-27 (17-12).

Olimpic: Ugran, Hodor, Stan – Radu, Munteanu 10, Dima 2, Lăcătuş 1, Bărăbaş 9, Tarşoagă 10, Belean, Sîngeorzan 1, Ilie 1, Bardoşi, Ghemeş 5, Ola.

KSE: Rofel M., Fülöp K. – Chirvase C., Opra B. 1, Kovács Zs. 2, Nagy B., Mátis Z. 12, Mátis H. 3, Bodó I. 2, Bardócz E. 5, Dobra A. 2. Edző: Jakabos István, Imreh Zsombor.

A KSE sokat nem pihenhet, ugyanis ma ismét pályára lép, a 12. fordulóban 17 órától a Kisjenői Köröst látja vendégül a városi sportcsarnokban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük