Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Magabiztos kosaras siker

Magabiztos kosaras siker Sport

Az elődöntős szakasz második győzelmét érte el a Kézdivásárhelyi SE női kosárlabdacsapata a másodosztályos pontvadászatban, miután vasárnap magabiztos játékkal 66-32 arányban leiskolázta a vendég Ploieşti-et a céhes városi sportcsarnokban, és ezzel feljött a rangsor hatodik helyére.

A kézdiek nem kezdték jól a mérkőzést, a vendégek 6-2-re elhúztak, de Ljubomir Kolarevicnek sikerült még idejében felráznia tanítványait, akik fokozatosan átvették a mérkőzés irányítását, és uralták a palánk alatti játékot. A szerb szakember jól begyakoroltatott figurái eredményesek voltak, a jó összjátéknak köszönhetően egy percig sem volt kérdéses a győztes kiléte. Kiemelkedő egyéni teljesítményt nyújtott a sepsiszentgyörgyi Holinka Hanna a maga 22 pontjával, aki nem mellesleg ezt megelőzően, a fővárosi Agronomia ellen is a KSE legeredményesebb játékosának bizonyult. KSE–Ploieşti-i CSM 66-32 (16-10, 17-9, 17-9, 16-10). KSE: Holinka 22/6, Debreczi 14, Voloncs 8, Csíki 8/3, Biszak 4, Csurulya 2, Czimbalmos 2, Bölöni 2, Bartók 2, Istók, Kovács 2.

– Az utóbbi három mérkőzésen formában voltunk, múlt vasárnap az Agronomia otthonában álltunk közel ahhoz, hogy meglepetést okozzunk. Az utóbbi két hétben nagyon keményen edzettünk, és ennek látszik az eredménye, ahogyan edzel, úgy teljesítesz a mérkőzésen. Meg vagyok elégedve, főleg a védekezésünkkel, gyakorlatilag az első félidőben eldöntöttük a meccset – nyilatkozta lapunknak Ljubomir Kolarevic, kiemelve, hogy egyhetes szünet után, legközelebb március 18-án lépnek pályára, amikor a fővárosi Rapidot fogadják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük