Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma kezdik a cseh tornát

Ma kezdik a cseh tornát Sport

A román felnőtt női kosárlabda-válogatott tegnap elutazott Csehországba, ahol mától a Karlovy Varyban tartandó, kőkemény felkészülési tornán szerepel. A kerettel tartott a sepsiszentgyörgyi Kelemen Kincső és a kézdivásárhelyi Lénárt Paula is.

A Dragan Petricević és Miljan Medved által irányított romániai válogatott olyan illusztris ellenfelekkel találkozik Karlovy Varyban, mint a világbajnokságra készülő Törökország és Kína, illetve a há­zi­gazdák szintén erős alakulata. Ezeken a meccseken magára öltheti a címeres mezt a tengerentúli egyetemi bajnokságban szereplő sepsiszentgyörgyi Kelemen Kincső (East Bay) és a kézdivásárhelyi Lénárt Paula (Dartmouth) is.
A barátságos turnéra induló keret tagjai: Gabriela Marginean, Sonia Ursu, Elisabeth Pavel, Gabriela Irimia, Kilin Tünde, Alexandra Dumitrache, Ana Ferariu, Ioana Ghizila, Dora Ardelean, Adina Stoiedin, Kelemen Kincső, Lénárt Paula, Fodor Márta és Claudia Stan. A román válogatott ma 20 órától Csehország ellen mérkőzik, szerdán 17.30-tól Kínával találkozik a parketten, és csütörtökön szintén 17.30-tól Törökország lesz az ellenfele. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük