Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma győztest avatnak

Ma győztest avatnak Sport

A férfi kosárlabda elszánt követői számára az elmúlt napokban Sepsiszentgyörgy vált a sportág Mekkájává, lévén, hogy a Sepsi Aréna ad otthont a Román-kupa küzdelmeinek. A látványra nem lehet panasz, a hétvégi negyeddöntők, illetve a tegnapi elődöntők nem mindennapi csemegét szolgáltattak a szurkolóknak, és a döntő még hátra van!

A szombati negyeddöntős mérkőzéseken Nagyvárad és a Steaua is érvényesítette a papírformát, míg vasárnap a Temesvári BC óriási meglepetésre, háromszori hosszabbítás után búcsúztatta a végső győzelemre is esélyes Nagyszebent. A sepsiszentgyörgyi Kuti Nándor csapata magabiztosan lépte le Pitești együttesét.

A negyeddöntő eredményei: Galaci Phoenix – Nagyváradi MSC 67-82, Temesvári Timba – Steaua Eximbank 55-103, Nagyszebeni BC – Temesvári BC 101-103, Argeș Pitești – Kolozsvári U-BT 66-74. A tegnapi első elődöntőben Nagyvárad 71-65-re felülmúlta a Steauát, a Temesvári BC és a címvédő Kolozsvári U-BT közti összecsapás lapzártánk után fejeződött be.

A döntőt ma 19 órától rendezik, míg szerdán ugyanebben az időpontban kerül sor az All Star Game-re, a városi autóbuszok 18.15-kor és 18.30-kor indulnak a Gólya utcai végállomástól.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük