Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma Brassót kell legyűrni

Ma Brassót kell legyűrni Sport

A bajnoki címvédő Sepsi–SIC szomszédos riválisát, a Brassói Olimpia csapatát látja vendégül ma 19 órától a Szabó Kati Sportcsarnokban a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszában. A papírforma és a statisztika is a mieink mellett szól.

A listavezető Sepsi–SIC ma hazai pályán folytathatja páratlan menetelését a bajnokságban, a Mikes-csapat legutóbb szombaton 92-45-re nyert Galacon. Mai ellenlábasa is győztesen hagyta el a játékteret hétvégén, az Olimpia 70-69-re győzte le Szatmárnémetit. Az idei szezonban eddig háromszor csapott össze a két együttes, mindhárom alkalommal a sepsiszentgyörgyiek kerültek ki győztesen. Az alapszakaszban oda-vissza kiélezett párharcot vívtak egymással a felek, a Sepsi–SIC 67-62, illetve 74-71 arányban bizonyult jobbnak, míg a középszakasz odavágóján, február végén a vártnál simábban, 79-45-re diadalmaskodtak a zöld-fehér mezesek.

Az egymás elleni összevetésben is az éllovas áll jobban, 13 győzelemmel büszkélkedhet, míg a Cenk-alattiak mindössze eggyel. A Sepsi–SIC idénybeli mérlege 24 az egyhez, míg a negyed helyen álló brassóiak 14 győzelem mellett 11-szer szenvedtek vereséget.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük