Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Leküzdötték az akadályokat

Leküzdötték az akadályokat Sport

Június 9–10-én a magyarországi Várgesztesen bonyolították le a Spartan Race akadályfutó-verseny újabb közép-európai állomását, amelyen orosz, ukrán, német, osztrák, szerb, szlovák, lengyel, cseh, brit és romániai sportolók feszegették teljesítőképességük határait.

A kézdivásárhelyi Functional Fitness csapata három sportolóval képviselte magát a korosztályos kategóriákban a szombati, 19 km-es, valamint a vasárnapi 9 kilométeres erőpróbákon. A szervezők, illetve az időjárás viszontagságai gondoskodtak a pálya nehézségi szintjéről, a spártaiak sáros, csúszós pályán kellett leküzdjék a természetes és mesterséges akadályokat.

Szombaton, élete második versenyén induló Rancz Zsolt a 89., Kovács Norbert a 22., míg Katona Csaba futamgyőztesként zárt, majd másnap a rövidebb futamon is indultak, itt Norbert az előkelő 10. helyen végzett, míg Csaba újabb elsőséget zsebelt be.

– Aki nem tudja pontosan miből is áll egy akadályfutó-verseny, bele sem tud gondolni, hogy min megy keresztül egy-egy versenyző, teljesen kimerülve érkezik a célvonalhoz, teljesítőképessége határait súrolva. Örülök, hogy a befektetett munkánknak szemmel látható eredményei vannak, és Európa-szinten elismernek minket a profi versenytársak is – nyilatkozta Katona Csaba.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük