Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Küzdeni kell a sikerért

Küzdeni kell a sikerért Sport

Ma este hazai pályán próbálja megszakítani 11 mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériáját a Sepsi OSK, amely az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának zárómérkőzésén a fővárosi Dinamót látja vendégül a brassói Ifjúsági Stadionban. A 20.45-kor kezdődő összecsapáson fontos lenne ismét bajnoki pontokat szerezni a piros-fehér mezeseknek, Eugen Neagoe és Issa Thiaw bizakodóan nyilatkozott esélyeikről.

Múlt csütörtöki sajtótájékoztatóján, Eugen Neagoe vezetőedző úgy fogalmazott, a szintén nehézségekkel küzdő Dinamo elleni mérkőzésen elsősorban jó játékot vár tanítványaitól, de nem tartja lehetetlennek a fővárosi csapat legyőzését. Mint ismeretes, az odavágón Hanca góljával 1-0-ra nyert a Dinamo. Neagoe megismételte korábban tett kijelentését, miszerint tart a bíráskodástól, mivel szerinte a játékvezetők hajlamosak arra, hogy többet tévedjenek a kis csapatok kárára.

– Minden mérkőzés fontos számunkra, függetlenül az ellenféltől. A téli szünet előtt még három meccsünk van, amiből kettőt hazai pályán játszunk, és ezeken minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk a győzelemért. A Dinamo is hullámvölgyben van, de erős csapat, jó játékosok alkotják a keretet, Nem ijedünk meg tőlük, győzni akarunk. Sajnos, különböző okok miatt Kolozsvárról nem sikerült pontot rabolnunk, de véleményem szerint felnőttünk a CFR szintjére, és úgy érzem, a fiúk megértették mit várunk el tőlünk, azt szeretném, hogy a következőkben még nagyobb odaadással küzdjenek. A kolozsvári vereség után nem akarok bűnbakot keresni, tudom, hogy a nyilatkozataim sokakat érzékenyen érintettek, a Medgyes elleni téves bírói ítéletekről sem beszéltem eddig, de ha ezek a tévedések ismétlődnek, akkor szinte lehetetlen lesz elkerülnünk a kiesést. Azt akarjuk, hogy minket is tiszteljenek, és másokhoz hasonló bánásmódban részesítsenek. De ismétlem, nem bűnbakot akarok találni, mert a jelenlegi helyzetünkért elsősorban mi vagyunk a felelősök – fogalmazott Eugen Neagoe vezetőedző.

A hosszan tartó sérüléséből felépült szenegáli légiós, Issa Thiaw ma este győzelmet vár csapatától.

– Nehéz időszak volt számomra az a két hónap, amíg nem játszhattam, és nem segíthettem a csapatot. Most már jól érzem magam, de még mindig vigyáznom kell arra, hogy nehogy kiújuljon a sérülésem. A Dinamo ellen a győzelemért fogunk játszani, és bízom abban, hogy itthon fogjuk tudni tartani a három pontot. – nyilatkozta a középpályás.

A Sepsi OSK is támogatja a Székely Légió által meghirdetett jótékonysági akciót és arra kér mindenkit, aki fontosnak tartja a kezdeményezést, csatlakozzon, ezáltal örömet szerezve a nehézsorsú gyermekeknek! A jótékonykodókat arra kérik, hogy töltsenek meg egy dobozt ajándékokkal (játékokkal, tanfelszerelésekkel, higiéniai eszközökkel, könyvekkel, és azt a mai mérkőzésen tegye a stadionnál kialakított gyűjtőhelyek valamelyikébe. Csaljunk mosolyt együtt a gyerekek arcára! – áll a klub felhívásában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük