A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Kutiék nyerték a kupát

Kutiék nyerték a kupát Sport

Zsinórban harmadszor emelhette magasba a Román-kupát kedden a Kolozsvári U-BT férfi kosárlabdacsapata, miután 64-61-re (25-23, 12-11, 14-19, 13-8) felülmúlta a Nagyváradi MSC-t. Sepsiszentgyörgy először adott otthont a férfi Román-kupa nyolcas döntőjének, jövő héten már a női Final 8 küzdelmeit szurkolhatjuk végig ugyanitt.

A kolozsvári címvédő a mérkőzés 6. percében már 22-6-ra vezetett, elsősorban a sepsiszentgyörgyi Kuti Nándor kiváló teljesítményének köszönhetően, aki kilenc pontot szórt az első negyedben. A váradiak válasza Nicolescu és Kariniauskas révén érkezett, akik egy 14-0-s fantasztikus rohammal 25-23-ra felzárkóztak az első tíz perc végére.
A második negyedben 25-nél kiegyenlített Nagyvárad, majd 49-41-re elhúzott. A végletekig izgalmas végjátékban sok hibát ejtettek a felek mindkét oldalon, 21 másodperccel a lefújás előtt 62-61-re vezettek Kutiék, a váradiak nem tudták értékesíteni utolsó támadásukat, míg Watson mindkét kiharcolt büntetődobását bedobta. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.