Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kolozsváron rúgtak labdába

Kolozsváron rúgtak labdába Sport

A KSE Futsal Junior 2007-ben született focistapalántái az elmúlt hétvégén a kolozsvári Fotbal a la Cluj nevet viselő kupakiíráson tették tiszteletüket, Csulak Attila tanítványai az előkelő 9. helyen végeztek.

A turné D-csoportjába besorolt KSE Futsal Junior a csoportküzdelmek során 0-2-re kikapott a Vâlceai Hidroelectricától, 2-2-es döntetlent ért el a kolozsvári Academia Luceafărullal és 2-0-ra legyőzte Nagyenyedet, így csoportharmadikként a 9–16. helyért maradt versenyben. A helyosztókon gólnélküli döntetlen után büntetőpárbajban 3-2-re diadalmaskodott a Sporting Kolozsvár, majd 4-2-re az MSE Marosvásárhely ellenében, illetve ugyancsak büntetőpárbajban nyert az FK Csíkszeredával szemben (3-2 ).
Ez a csapat egyébként a különböző kupakiírások mellett a Kovászna és Hargita megyei korosztályos bajnokságokban is szerepelt, előbbiben másodikként, utóbbiban negyedikként végzett. Két játékos, Varga Norbert és Varga Máté bekerült a megyei válogatottba, amellyel az egri Aventics-kupára készülnek.
A keret tagjai: Móré Alpár, Kanabé Szilárd – Tamás Márk, Orosz Bálint, Balaş Cezar Andrei, Varga Norbert, Lovász Áron, Barta Norbert, Bede Roland, Brânzan Cosmin, Demeter Levente, Áda Zalán. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük