Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kolozsváron a bajnokságért

Kolozsváron a bajnokságért Sport

A Szamos-partján folytatódik az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság döntősorozata, a címvédő Sepsi-SIC és a házigazda Kolozsvári U 1-1-ről indulva ma és holnap igyekszik lezárni az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcot.

A döntő múlt heti első két felvonásában kiélezett küzdelem alakult ki a Sepsi-SIC és Kolozsvár között a Szabó Kati Sportcsarnokban, az első mérkőzést a kincses városbeliek 66-64-re húzták be, míg a második összecsapáson a címvédő zöld-fehérek bizonyultak jobbnak 72-66 arányban. Az idénybeli összevetés a sepsiszentgyörgyieknek kedvez, öt alkalommal győzték le riválisukat, két vereség mellett.

A harmadik ütközetet ma 19 órától játszzák le a felek, majd holnap ugyanebben az időpontban negyedszer is megmérkőznek a Horia Demian Sportcsarnokban. Amennyiben nem jutnak dűlőre a felek, és szükség lesz egy ötödik, mindent eldöntő találkozóra, azt április 30-ra, vasárnapra ütemeznék be.

A Sepsi-SIC-et a Székely Légió pár száz szurkolója kíséri el az idény legfontosabb kiszállására, de a Kolozsvári Magyar Diákszövetség felhívására az ott tanuló egyetemisták is buzdíthatják a mieinket. A mérkőzéseket élőben közvetíti a Sepsi, a Marosvásárhelyi és a Kolozsvári Rádió, de a Sepsi-SIC Facebook-oldalán is lehet követni az eseményeket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük