Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kiütéses kézdi győzelem

Kiütéses kézdi győzelem Sport

Repülőrajtot vett a Kézdivásárhelyi SE teremlabdarúgó-csapata a II. ligás pontvadászatban, amelynek vasárnapi nyitófordulójában kiütéses győzelmet aratott a vendég Karácsonkői Csalhó felett a céhes városi sportcsarnokban. A Gazda József edzette alakulat 11-2 arányban lépte le ellenfelét.

Az előző szezonban még az élvonalban játszó KSE semmit sem bízott a véletlenre a II. ligában 3. helyen végzett Karácsonkővel szemben, és látványos játékkal egyszerűen lefocizta a pályáról a kevés ellenállást tanúsító moldvaiakat.

Gazda József a Gondos – Gáll, Gajdó T., Rancz, Albu ötössel kezdett (játszott még: Farkas – Gazda, Gajdó Sz., Erős, Szakács, Babei, Boricean, Ştefănescu, Păun), az élvonalban edződött fiatal játékosok pedig derekasan állták a sarat az idősebb riválisokkal szemben. Albu kezdte meg a gólgyártást, majd Gajdó Tamás és Rancz állította be a 3-0-s félidei eredményt. A második játékrészben elkapta a fonalat a kézdi gárda, szebbnél szebb gólokkal örvendeztetve meg a közönséget, Gondos bravúrosan védett, többek között tízméterest is hárított a fiatal kapus. 11-2 arányban, megérdemelten győzött a KSE, vasárnap pedig a Dinamo Leonardo otthonába látogat. 

KSE – Karácsonkő 11–2 (3–0), a hazai gólszerzők: Albu 4, Rancz 3, Gajdó T., Ştefănescu, Babei, Szakács).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük