Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két országos bajnoki cím

Két országos bajnoki cím Sport

A brassói Natural High műfalmászó terem adott otthont a gyerek és ifjúsági országos bajnokság ötödik, egyben utolsó fordulójának, amelyre a sepsiszentgyörgyi Adrenalin SK 12 sportolóval nevezett, edzőik Szőcs Károly-Csaba és Koréh Enikő irányításával.

Az ifjúsági lányok (18-19 évesek) kategóriájában Korodi Henrietta második lett a brassói etapon, így összetettben bronzéremmel zárta a szezont. Nagy Judit favoritként indult az idei versenyeken, ennek megfelelően simán nyerte mindegyik fordulót, így az utolsót is, ezáltal országos bajnoki címet érdemelve ki. Ugyanebben a korcsoportban a fiúknál Perpits Endre a 4. helyen végzett az utolsó körben.

A 16-17 évesek közt Sántha Róbert eddigi legjobb idényét zárta, ugyanis a Balkán-bajnoki ezüst- és a felnőttek közt elért országos bronzérme után sikerült megnyernie az utolsó fordulót és egyben az országos bajnoki címet is. Kelemen Szilárd az utolsó versenyen 4. lett és bronzéremmel gazdagodott.

A 7-9 éves fiúk kategóriájában Vlad Joantă 6. helyen végzett, összetettben bronzérmes lett. Ugyancsak ebben a korcsoportban Bujdosó Hanga 7. lett és ezzel éppen, hogy lecsúszott az összetett dobogóról. Szász Kata az 5., míg ikertestvére Nóra a 6. helyen végzett. A 10-11 éves fiúk kategóriájában Ábrahám Lóránd a 7. helyen végzett, míg Lara Vornehm a lányoknál 9. lett. A 13-14 éves lányok mezőnyében Czirmai Anna hatodikként végzett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük