Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kerekedik az OSK-keret

Kerekedik az OSK-keret Sport

Constantin Grecu balhátvéd és Claudiu Herea középpályás után újabb játékost igazolt le a Sepsi OSK, amely ezúttal egy csatárral, a 29 éves Victoraş Astafei-jel egyezett meg. A múlt héten gyülekezőt fújó piros-fehérek kedden játsszák első felkészülési mérkőzésüket Brassóban.

Victoraş Astafei két évre kötelezte el magát az újdonsült I. ligás sepsiszentgyörgyi alakulatnál, a maláj Selangor FA színeit cserélve le piros-fehérre. Az OSK-nál még korántsem ért véget a leigazolások sora, a legnagyobb nevű szerzemény bejelentését mára ígérte a klub.

Holnap már élesben is tesztelhetik az újonnan érkezők játéktudását, ugyanis a Sepsi OSK a brassói Forex-stadionban 18 órától a Kolozsvári CFR-el méri össze erejét felkészülési mérkőzésen. A csapatvezetés szerint a kincses városiak már jóval korábban megkezdték a ráhangolódást az új szezonra, ezért nagy elvárásokat nem fogalmaztak meg az eredménnyel kapcsolatban.

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a csapat június 26. – július 4. között a magyarországi Bükfürdőn edzőtáborozik, ahol három felkészülési mérkőzést is játszik. Június 28-án Gyirmót, július 1-én a szlovén Maribor, míg július 4-én a horvát Dinamo Zagreb ellen lépnek pályára a fiúk.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük