Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jól hajrázó NMSK

Jól hajrázó NMSK Sport

Az elmúlt héten Kézdivásárhelyen zajlott a női U20-as kosárlabda-bajnokság első teremtornája, amelyen a házigazda Nagy Mózes Sportklub csapata két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen végzett.

A Ljubomir Kolarevic és Farkas Alpár által felkészített céhes városbeliek első mérkőzésükön nagy csatában, 55–79 arányban alulmaradtak a válogatott játékosokkal felálló és későbbi tornagyőztes Târgovişte-vel szemben. Ezt követően a Ploieşti-i ISK ellen már a mérkőzés elején bebiztosították maguknak a győzelmet az NMSK lányai, így a fiatalabb játékosok is szerephez jutottak. Az összecsapáson kiemelkedőt nyújtott Csurulya Helga, aki 31 pontot tett hozzá a 78–57 arányú sikerhez. Az utolsó, a fővárosi Rapid elleni mérkőzést döcögősen kezdték a céhes városiak, azonban a véghajrában összekapták magukat, és 66–59 arányban diadalmaskodtak. Az NMSK U20-as kerete: Csurulya Helga, Holinka-Miklós Hanna, Bölöni Noémi, Bartók Rita, Incze Henrietta, Czimbalmos Tímea, Istók Anita, Lénárt Andrea, Sós Johanna és Ardelean Rebeka. Edzők: Ljubomir Kolarevic és Farkas Alpár.
A torna többi eredménye: Rapid–Ploieşti 66–57, Târgovişte–Rapid 95–43, Târgovişte–Ploieşti 68–39. Végeredmény: 1. Târgovişte 6 pont, 2. Nagy Mózes SK 5, 3. Rapid 4, 4. Ploieşti 3, 5. Kolozsvári Napoca Baschet 0 (szabadnapos volt). <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük