Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Javuló játék, de nem elég

Az eddigieknél biztatóbb játékkal rukkolt elő a Kézdivásárhelyi SE női kézilabdacsapata szerdán délután, ám ez is kevésnek bizonyult a vendég Nagyvárad ellen az A-osztályos pontvadászat hétközi, 10. fordulójában.

 

A kék-fehér mezesek rögtön a mérkőzés elején kihagytak egy hétméterest, így a vendégek találtak be először a 3. percben, majd bő két perc múlva Bardócz Emőke kétszer is eredményes volt (2-1). Ekkor vezetett először és utoljára a kézdi csapat, innentől kezdve csak szaladtak az eredmény után. 5-6-os állásig még tartották a lépést a tapasztaltabb ellenféllel, ám folyamatosan hátrányba kerültek, és állandósult köztük az 5–6 gólos különbség.

A második félidő elején teljesen szétesett a KSE játéka, a 36. percre tízgólos hátrányba kerültek (11-21), és a vendégek lényegében eldöntötték a találkozót. A végére már nem erőltették a játékot, így az elszántan hajrázó lányaink némiképp kozmetikáztak az eredményen köszönhetően Mátis Zita, Mátis Heni és Bodó Ingrid góljainak. Végeredmény: Kézdivásárhelyi SE – Nagyvárad 27-35 (10-16).

KSE: Rofel Mădălina – Kovács Zsuzsa 1 gól, Bodó Ingrid 3, Mátis Henrietta 8/2, Bardócz Emőke 3, Dobra Anett, Mátis Zita 11 (cserék: Fülöp Krisztina – Opra Beáta 1, Gnandt Carla, Kovács Ágota). Edző. Jakabos István. Nagyvárad: Pintea –Munteanu 5/1, Petric 5/1, Rudics 6, Bițiș 5, Hlinca 1, Diniș Vârtic 4 (cserék: Cetățeanu – Vrezea 3, Vrabie 3, Bartoș, Hercuț 3). Edző: Doina Ardelean. Hétméteresek: 3–2, értékesítve 2–2. Büntetőpercek: 4–6.

„Lassú lépésekben haladunk, látok némi fejlődést, azonban még két játékosra szükségünk lenne, hogy más végkifejletű mérkőzéseket játsszunk. Így kell végigvigyük a hátralevő mérkőzéseket a téli szünetig, amikorra komoly fizikai alapozást és formába hozási időszakot tervezünk be” – mondta el Jakabos edző a meccs után.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük