A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Izmosodik a Sepsi OSK

Izmosodik a Sepsi OSK Sport

Az NB I-es Puskás Akadémiától, támadóposzton erősített a Sepsi OSK labdarúgócsapata, Prosser Dániel Bálint egy évre kölcsönbe érkezik Sepsiszentgyörgyre. A második élvonalbeli szezonját előkészítő piros-fehér mezes együttes vasárnapig Ausztriában edz.

„Tovább erősödött a keret: Prosser Dániel Bálint is a Sepsi OSK együttesében futballozik az új játékszezonban. A 24 esztendős támadó középpályás a Puskás Akadémiától érkezett egy évre kölcsönbe” – adta hírül a Sepsi OSK a hivatalos Facebook-oldalán. A korábbi U21-es magyar válogatott Prosser tavaly januárban a Honvédtól szerződött Felcsútra, a 2017–2018-as szezonban 13 meccsen szerepelt a PAFC-ban az NB I-ben, s egy gólt szerzett.

Prosser a tizenegyedik játékos, akit leigazolt a nyáron a Sepsi OSK, Ivan Covic kapus, Gabriel Rodrigues de Moura, Igor Jovanovic, Florin Ştefan hátvédek, Braniszlav Jankovic, Stefan Velev, Gabriel Vaşvari, Stephan Drăghici és Gabriel Dodoi középpályások, illetve Bryan Nouvier támadó mellett.

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.