Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Itthon nyernék meg a bajnokságot

Itthon nyernék meg a bajnokságot Sport

Amint arról beszámoltunk, múlt héten bonyolították le az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság elődöntő tornáit, a KSE csoportgyőztesként jutott a fináléba. Az idényben veretlen kézdivásárhelyiek hazai pályán hódíthatják el a bajnoki címet, ugyanis május 26–28. között a céhes városban rendezik a nyolcas döntőt.

Óriási fegyvertény a tavaly bronz­érmes KSE csapatának, hogy hazai pályán szállhat harcba a bajnoki címért, a rendezés jogáért olyan nagyvárosokat előzött meg, mint Temesvár, Galac és Déva – tudtuk meg Rancz Lajostól, a labdarúgó-szakosztály vezetőjétől. Kézdivásárhely tavaly a korosztályos Román-kupának adott otthont, akkor ezüstérmes lett a KSE, most viszont a dobogó tetejére állnának fel.
U19-es teremlabdarúgó-bajnokság, Final 8, negyeddöntők: szombaton Temesvári Informatika – Internazionale Vaslui, Galaci United – Segesvári Pro Tineret, Kézdivásárhelyi SE – Dunărea Călărași (18.30-tól), Dévai Autobergamo – FK Székelyudvarhely (20 órától). Elődöntők: vasárnap 17 órától Temesvár/Vaslui – Galac/Segesvár, 19 órától KSE/Călărași – Déva/FK. A kisdöntőt hétfőn 15 órától, míg a döntőt 18 órától rendezik a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük