Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ismét úton a pontokért a Sepsi OSK

Ismét úton a pontokért a Sepsi OSK Sport

Hétvégén a Sepsi OSK labdarúgócsapata a címvédő FC Viitorul otthonába látogat, az I. liga 17. fordulójában. Mint ismeretes, a sepsiszentgyörgyiek egyelőre nyeretlenek az edzőváltás óta, ráadásul meglehetősen szerencsétlen szériát tudhatnak maguk mögött, augusztus vége óta nem ízlelték meg a győzelem ízét. Az odavágók során bravúros, 1-0-s győzelmet arattak az akkoriban gyengélkedő Hagi-csapat felett, azonban azóta fordult a kocka, komoly hullámvölgybe került a sepsiszentgyörgyi együttes, míg a konstancaiak szárnyalnak a pontvadászatban, több értékes skalpot is begyűjtöttek az utóbbi időszakban. Legutóbb épp a Dinamót iskolázták le 4-0-ra, míg a mieink Botoșani-tól szenvedtek kétgólos vereséget.

Az OSK tegnapi sajtótájékoztatóján Nagy Sándor vezetőedző kiemelte, nagy szükségük lenne már a győzelemre, és ennek érdekében mindent megtesznek a pályán. „A bajnoki címvédő otthonába látogatunk, felkészültünk belőlük, ne feledjük, hogy az idén már egyszer legyőztük őket, így a lehető legjobb eredményben bízunk. Természetesen minden meccs más és más, de ne feledjük, hogy a 4. fordulóban mi a botoșani-i 5-1-es vereség után voltunk képesek felállni. Minden csapat úgy játszik, amennyire az ellenfél engedi, mi bízunk magunkban, és a mi helyzetünkben nem is lehet másra gondolni, mint arra, hogy jól teljesítsünk a kiszálláson” – fogalmazott a szakember.

Stefan Nikolicnak még nem sikerült gólt szereznie a Sepsi OSK mezében, a támadó azonban bízik benne, hogy ez hamarosan, lehetőleg még a hétvégén megváltozik majd. A montenegrói csatárra plusz terhet róhat, hogy ezúttal eltiltás miatt nem léphet pályára a csapat gólzsákja, az előző fordulóban kiállított csapatkapitány Hadnagy Attila. „Igyekszem a tőlem telhető legjobbat nyújtani mind az edzéseken, mind a meccseken, úgy érzem, több koncentráltság és nagyobb önbizalom kell a helyzetek kihasználásához” – fogalmazott a 27 éves játékos.

Az I. liga 17. fordulójának programja: ma 18 órától FC Botoșani – FC Voluntari, 20.45-től Astra – Krajova; szombaton 18 órától Viitorul – Sepsi OSK, 20.45-től Medgyes – Dinamo; vasárnap 18 órától Kolozsvári CFR – Jászvásár, 20.45-től FCSB – Chiajna; hétfőn 20.45-től Juventus – Temesvár.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük