Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Imreh a Top 10-ben

Imreh a Top 10-ben Sport

Megkezdődött az országúti triatlon-bajnokság országos sorozata, amelynek első fordulóját szombaton szervezték Bufteán. A Pegas Triathlon Buftea névre hallgató megmérettetésen a sepsiszentgyörgyi SepsiTri SK sportolója, Imreh László is rajthoz állt.

 

A megyeszékhelyi Imreh László a nyíltversenyben kilencedikként haladt át a célvonalon, míg korosztályában, a 20–29 éves kategóriában második lett az 1500 m úszást, 38 km kerékpározást és 9 km szaladást magában foglaló erőpróbán.

– Nem volt könnyű 36 fokos melegben versenyezni, ráadásul körönként egy frissítő pont volt, ami nagyon sokaknak gondot okozott. A biciklipálya volt a legnehezebb, mivel rossz, feltört úton kellett haladnunk. Összességében elégedett vagyok az eredményemmel, teljesítettem a célom azáltal, hogy bekerültem a Top 10-be, ami nem könnyű az idén, mivel az Elitek az amatőrökkel együtt versenyeznek – fogalmazott a triatlonista, egyúttal megköszönve támogatóinak (Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatala, Sepsi Rekreatív Rt., Dr. Lenkei Románia, Stomax, Farma-Line, Tricomserv).

Imreh legközelebb a július 27–29. között Marosvásárhelyen rendezendő terepduatlon és tereptriatlon Európa-bajnokságon versenyez.

Végeredmény (open): 1. Alexandru Toma (01:52:56,7), 2. George Iulian Murar (01:57:33,2), 3. Béres Hunor (01:57:57,3), … 9. Imreh László (02:07:40,1).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük