Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Húsvéti pontokért az OSK

Húsvéti pontokért az OSK Sport

Vérbeli rangadóra készülhet a Sepsi OSK, a ranglistamásodik piros-fehérek a negyedik helyen álló Aradi UTA vendégeként lépnek pályára szombaton 11.30-tól a labdarúgó II. liga 29. fordulójának záróakkordjaként. A mérkőzést élőben közvetíti a Digi Sport1 és a Dolce Sport1.

Az előző körben Sepsi OSK zöld asztalnál nyert három pontot a Tatrang visszalépése okán, ezt megelőzően viszont gyenge formában ikszelt Călăraşi-on. Az akkor mutatottnál lényegesen többre lesz szükség szombaton, Világoson, éspedig kiegyensúlyozott és lendületes játékra, a meccset befolyásoló hibák nélkül. Mindkét együttes partiban van a feljutást érő második helyért, egy esetleges győzelemmel a mieink megerősíthetik a listavezető Juventus mögött elfoglalt pozíciójukat.

Tavaly ősszel brillírozott az OSK a nagy múltú Öreg Hölgy ellen, Hadnagy mesterhármasával és Plămadă találatával 4-1-es vereséggel küldte haza az UTA-t Sepsiszentgyörgyről.

A 29. forduló programja: ma 11 órától CS Baloteşti – Nagyvárad, 12 órától Dacia Unirea Brăila – Academica Clinceni, 17 órától Foresta Suceava – Resicabánya, Temesvár – Afumaţi; szomabton 11.30-tól Aradi UTA – Sepsi OSK. Korábban lejátszották: Dunărea Călăraşi – Szatmárnémeti Olimpia 2-0, Târgovişte – Brassó (4-0). Mioveni és a fővárosi Juventus játék nélkül jut három ponthoz.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük