Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hősök egymásért

Hősök egymásért Sport

Egy lábbal, egy nap alatt 200 km a Balaton körül. Erre a nem mindennapi feladatra vállalkozik a kézdivásárhelyi parakerékpáros, Oláh Attila, aki jótékonysági célból vág neki a kihívásnak augusztus 4-én. Indulás reggel a tihanyi Bencés Apátságtól.

– 200 km-t kerékpározok, és eladom a kilométereket támogatóknak. Egy nemes cél érdekében fogok tekerni, ugyanis egy bajtársamnak, Keresztes Zsoltnak, Kercsónak körülbelül 8000 eurója hiányzik ahhoz, hogy megvegye a robot lábat, ami segítségével ő is sportolhat! – részletezte célját Oláh Attila.
A csontrákkal diagnosztizált Kercsó bal lábát térd felett amputálni kellett, de kapott egy második esélyt az élettől. Mindenki számára követendő példa, mert a betegség nem törte le, hanem egyesületet alapított, és azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet a daganatos és amputált személyek segítésének fontosságára.
Attila kezdeményezéséhez támogatókra van szükség, akik felajánlásukkal kilométereket vásárolnak. Cégek számára 1 km minimum 30 euróba kerül, magánszemélyek számára annyiba, amennyit fel tudnak ajánlani. A felajánlásokat a KENDU Egyesület számlaszámára várják (Ro90 RZBR 0000 0600 2007 2632 – Raiffeisen Targu Secuiesc, megjegyzésbe: Heroes!). Bővebb információkért forduljanak Oláh Attilához (telefonszám: 0746.319.358, e-mail: olattila@yahoo.com). <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük