Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hátrányból döntetlen

2-0-s hátrányból felállva egy pontot sikerült rabolnia idegenből a Kézdivásárhelyi SE-nek a harmadosztályos labdarúgó-bajnokság 4. játéknapján. A Gazda József edzette alakulat az addig hibátlan Galac megyei Sporting Lieşti vendégeként ikszelt szombaton, az egyenlítő találatot épp a tapasztalt edzőjátékos szerezte meg a céhes városiaknak.

A kézdivásárhelyiek erőtlen meccskezdést produkáltak a lieşti-i kiszálláson, gyakorlatilag félóra késéssel „érkeztek meg” a mérkőzésre, ekkorra azonban már két góllal vezetett a hazai csapat. A kétgólos hátrány után taktikát változtatott Gazda József, mindkét szélsőjét feláldozva inspirált cseréket hajtott végre, így egy gyengébb első félidőt követően nagyon jó második játékrészbeli teljesítménnyel rukkoltak elő, aminek következtében az 55. percben szépítettek. Ștefănescu baloldali beadását Kurtuly csúsztatta középre, ahol Babei elsőre nem, de második próbálkozásra bevette az ellenfél kapuját. A kiegyenlítő találat a 90. percben született, ekkor a Gáll által elvégzett szögletrúgást Gazda vágta be a hálóba.

– Elégedett vagyok, hogy sikerült pontot szereznünk ezen a nehéz kiszálláson, örülök, hogy bejött a taktikaváltás. Még nem tudom, hogy mi az oka a hullámzó játékunknak, ismét gyengén kezdtünk, de szerencsére a második félidőben ezt kárpótoltuk – értékelt Gazda József edzőjátékos.

Sporting Lieşti – Kézdivásárhelyi SE 2-2, gólszerzők: Ionuţ Iancu 14., Dragoş Voicu 25., illetve Alin Babei 55., Gazda József 90.). KSE: Bunduc (Farkas 62.) – Bukur (Szabó 46.), Tankó, Păun, Gajdó T. (Stanciu 32.), Gazda, Gáll, Ștefănescu, Boricean (Gajdó G. 62.), Babei, Kurtuly.

További eredmények: Bákói Aerostar–Paşcani 3-0, Galaci Metalosport–FK Csíkszereda 1-3, Barcarozsnyó–Románvásár 3-0, Szászhermány–Darabani 4-0, Székelyudvarhely–Foksány 2-1, Oţelul– Radóc 2-0. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük