Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hatodik hely a válogatottnak

A berecki Biszak Boglárkával a keretében a 3 X 3 elleni román U18-as lánykosárlabda-válogatott a hatodik helyen zárta az Európa-kupa rigai kvalifikációs tornáját. Ezzel az eredménnyel a nemzeti csapat lemaradt a szeptember 1–3. között Debrecenben esedékes döntőről, hiszen a lettországi viadalról csak az első öt jutott tovább.

A Biszak Boglárkából, Adelina Duțăból, Andreea Fleșerből és Maria Ticuból álló együttes a második helyen zárta a rigai selejtező csoportját, miután 12–11-re nyert Írország ellen és 3–9-re kikapott Spanyolországtól. A romániai lányok a negyeddöntőben 10–11-re kaptak ki a házigazda lettektől, majd az 5–8. pozícióért kiírt helyosztó első meccsén 14–8-ra diadalmaskodtak Svájc ellen. A folytatásban Biszakék az 5. helyért küzdöttek, ám Hollandia 3–16-os fölényes sikert ért el ellenük, és így hatodikak lettek.

A debreceni U18-as lány 3 X 3 elleni kosárlabda Európa-kupa mezőnye: Magyarország, Spanyolország, Lettország, Ukrajna, Oroszország, Hollandia, Franciaország, Csehország, Len­gyelország, Belgium, Izrael és Olaszország.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük