Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromszor állhatott dobogóra

Háromszor állhatott dobogóra Sport

Zsúfolt versenyhétvégén van túl a SepsiTri Sport Egyesület sepsiszentgyörgyi sportolója, Imreh László, aki több fronton is bizonyított az elmúlt időszakban, a megyeszékhelyen és Brassóban is dobogós helyeket versenyzett össze.

 

Imreh László a sportnapok két próbájában is részt vett, az olimpiai futáson és a terepduatlonon is dobogóra állhatott, majd ráadásnak a Brassó Hősei nevet viselő 8 km hosszú terepfutáson tette le névjegyét.

– A terepfutóversenyen igazi kihívást jelentett számomra, főleg a nehéz pálya miatt, több helyen sár és kemény emelkedő, illetve technikás ereszkedő nehezítette dolgomat, de a nagy meleg ellenére is sikerült megtartanom végig a második helyet – nyilatkozta lapunknak a sportember, megköszönve támogatóinak (Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Sepsi Rekreatív, Dr. Lenkei, Tricomserv, FarmaLine, Adonis, Stomax) a segítséget.

Eredményei: sportnapok, Szabó Kati-futás (csütörtök): 1. Robert Cristian Seretan, 2. Imreh László, 3. Cosmin Imbrea. Terepduatlon (szombat): váltóversneyben 1. hely: Covalpin (Imreh László es Andrei Postoaca). Brassó Hősei (vasárnap), 8 km, open: 1. Mitrica Leonard (00:37:43), 2. Imreh László (00:42:55), 3. Duicu Adelin-Miodrag (00:44:01).

A sportoló legközelebb a tengerparti Mamaián versenyez, az Ocean Lava Triatlonon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük