Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromgólos zakó az évzárón

Háromgólos zakó az évzárón Sport

Az odavágóbeli összecsapáshoz hasonlóan hétfőn este is 3–0 arányban kapitulált az FC Voluntari-al szemben a Sepsi OSK labdarúgócsapata, az élvonalbeli pontvadászat idei utolsó játéknapján. A sepsiszentgyörgyiek megengedhetetlen védelmi hibákat követtek el, támadásban pontatlanok voltak, és ez sokba került, visszacsúsztak a rangsor utolsóelőtti helyére. Ebben a formátumban most láttuk utoljára pályára lépni a piros-fehéreket, Neagoe edző szerint legtöbbjüktől megválnak a télen.

Ha az előző fordulóbeli, Jászvásár ellen megnyert találkozó után a Sepsi OSK szurkolói bizakodóan várták a Voluntari elleni kiszállást, bizony nagyon hamar csalódniuk kellett kedvenc csapatuk játékában.

Tízpercnyi meddő mezőnyjáték után Nikolic erőtlenül fejelt kapura, Petrariu könnyedén fogta a labdát. Innentől a hazaiak szőtték lendületesebben támadásaikat, a 16. percben Olteanu beadását Niczuly kiütötte, a játékszerre lecsapó Marinescu azonban nem tudta bevenni az üres kaput. Sebaj, két perc múlva már sikerült, Deac tört veszélyesen kapura, Niczuly jó ütemben védett, azonban Damian tisztázás helyett Ivanovicinak passzolt, aki köszönte szépen, és bevágta a játékszert a léc alá.

Rövid időn belül egy újabb védelmi hiba megpecsételte a meccs sorsát, Niczuly kirúgásnál Bălannak adta a labdát, akinek lövését Ivanovici elé ütötte ki, azonban az első gól szerzője nem tudta kihasználni a lehetőséget, szöglet következett. És ebből lett a baj, ugyanis Bălan fejese utat talált a hálóba.

A második félidő elején energikusabban támadott az OSK, azonban próbálkozásaik pontatlanok voltak, a hazaiak viszont újabb gólnak örülhettek, Căpățână 40 méterről mattolta a kapuból kilépő Niczulyt, és beállította a végeredményt.

Labdarúgó I. liga, 22. forduló: FC Voluntari – Sepsi OSK 3–0 (2–0), gólszerzők: Ivanovici (19.), Bălan (28.), Căpățână (80.).

Voluntari: Petrariu – Filipov, Balaur, Popescu, Olteanu (Leasă 84.), Răuță, Novac, Deac (Căpățână 63.), Marinescu (Popadiuc 71.), Ivanovici, Bălan. Edző: Claudiu Niculescu. Sepsi OSK: Niczuly – Ursu, Ghinga, Damian (Issa Thiaw 46.), Grecu (Dumbravă 26.), Petrovic, Dima, Astafei, Fülöp, Huiban (Petre 54.), Nikolic. Edző: Eugen Neagoe.

Sárgalap: Căpățână (79.), Novac (85.), Balaur (90+1), illetve Petrovic (64.), Ghinga (66.), Ursu (90+1).

– Ennyit tudunk, ez a mi szintünk jelen pillanatban. A ma estét követően sajnos több játékossal is megszakítjuk az együttműködést, férfiasan elbeszélgetünk, és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban, mert elfogadhatatlan így állni a pályán, ahogy mi mutattunk. Tiszteletet érdemelnek azért, amit az alsóbb ligákban elértek, de be kell látni, hogy zömük nem tudott alkalmazkodni az I. liga követelményeihez. Legalább 12-13 játékostól megválunk, helyettük olyan értékes labdarúgókat kívánunk hozni, akik remélhetően emelni fogják a csapat és a játék színvonalát. 5-6 játékossal már megegyeztünk, és többekkel tárgyalunk. A ma esti mérkőzésért elnézést kérek mindenkitől, aki kénytelen volt végignézni a másfél órás kínlódásunkat, amikor három hatalmas ajándékot adtunk az ellenfélnek – nyilatkozta Eugen Neagoe vezetőedző, akinek legnagyobb kívánsága 2018-ra, hogy inspirált legyen az új játékosok kiválasztásában, és egy meccset se veszítsen el. Úgy legyen!

A 22. forduló többi eredménye: Astra–Botoșani 2-1, Chiajna–Medgyes 1-1, Krajovai CSU–Kolozsvári CFR 2-1, Jászvásár–Juventus 3-1, FCSB–Viitorul 2-0. A Temesvári Poli–Dinamo találkozó tegnapi lapzártánk után végződött.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. december 19., 5:33
    ÉRTÉKELÉS: 3

    „a masodik felido elejen energikusabban tamadott az osk”….:)))) ..ez hatalmas ..Niculyrol pedig szegeny Botka Laci bacsi jutott eszemben,ahogy rovid gatyaban a szinpadon idetlenkedett…