Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Három arany, három bronz

Három arany, három bronz Sport

Az elmúlt hétvégén, Nagybányán rendezték meg az U10-es és U11-es korosztályú cselgáncsozók országos döntőjét, ahol a közel 500 fős mezőnyben a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub, illetve a sepsiszentgyörgyi MSK kis dzsudokái is tatamira léptek, szép eredményekkel.

A Nagy Mózes SK egy arany- és két bronzéremmel gazdagodott, a céhes városiak legjobb eredménye Jakabos Eszter nevéhez fűződik, aki az U10-es korosztály 40 kg-os súlycsoportjában végzett az élen – tudtuk meg Czifra Attila edzőtől. Az NMSK eredményei: 1. hely: Jakabos Eszter (U10, 40 kg); 3. hely: Fejér Balázs (U11, 55 kg) és Szigyártó Kincső (U10, 24 kg); 5. hely: Szőcs Norbert (U10, 34 kg) és Csáki-Antal Zalán (U10, 46 kg). Czifra Attila elmondta, jól megérdemelt vakáció következik a sportolóknak, majd augusztusban újult erővel folytatják az edzéseket és a versenyzést.

A megyeszékhelyi MSK sportolói két arany- és egy bronzérmet szereztek a döntőben, Oltean Petru tanítványai közül Oltean Veronica-Elena és Bobeş Anastasia nem talált legyőzőre, míg Lungu Brianna 3. lett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük