Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelemre hajt az OSK

Győzelemre hajt az OSK Sport

Az Aradi UTA sikerével rajtolt el kedden a másodosztályos labdarúgó-bajnokság hétközi, 31. fordulója. A feljutásért küzdő Sepsi OSK (54 pont) egyik fő riválisa így előlépett a rangsor második helyére (56 pont), a mai, Baloteşti elleni kiszálláson kötelező a győzelem a sepsiszentgyörgyieknek, ha vissza szeretnék szerezni pozíciójukat.

A ma 17 óra 30 perckor kezdődő CS Baloteşti – Sepsi OSK (élőben a Digi Sport1-en és a Dolce Sport1-en) összecsapás zárja a hétközi fordulót, a két együttes tavaly ősszel nem bírt egymással, gólnélküli döntetlenben egyeztek ki Sepsiszentgyörgyön. Az előző körben a mieink hazai pályán 2-1-et vertek rá Temesvárra, míg a 14. helyen tanyázó Ilfov megyeiek egygólos vereséget szenvedtek Afumaţi-tól. A házigazda várhatóan nem adja olcsón a három pontot, ezért hiba nélkülit kell hajráznia a piros-fehér mezes alakulatnak.

A 31. forduló eredményei: Aradi UTA – Szatmárnémeti 2-0, Temesvári ASU Poli – Bukaresti Juventus 2-1, Resicabánya – Academica Clinceni 1-1, Dacia Unirea Brăila – Mioveni 1-0, Foresta Suceava – Brassói FC 0-0, Chindia Târgovişte – Nagyvárad 2-1. Tatrang – Călăraşi 0-3 (játék nélkül), Afumaţi állt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük