Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelemre fel!

Győzelemre fel! Sport

Ismét teltházas mérkőzés vár a Sepsi OSK csapatára, amely hétfőn 18 órától a Concordia Chiajnát látja vendégül a sepsiszentgyörgyi stadionban. A klub tegnapi közleménye szerint keddtől csütörtökig minden jegy elkelt a találkozóra.

 

A Sepsi OSK számára az előző körben folytatódott a rájátszásbeli veretlenségi széria, a fővárosi Dinamo legyőzésével ráadásul a piros-fehérek történelmi sikert értek el. A meccset követően két szentgyörgyi játékos is bekerült a forduló álomcsapatába, a bravúrosan védő Niczuly Roland kapus és a mindkét gólt jegyző Ibrahima Tandia.

A fővárosiak elleni mérkőzésen jótékonykodott a Székely Légió, felhívásukra több mint 11 ezer lejt sikerült összegyűjteni a súlyos beteg, 18 éves Schill Botond kezelésére. A szurkolótábor illetékesei bejelentették, folytatják a kezdeményezést, különböző csapatmezek licitre bocsátásával.

Labdarúgó I. liga, a 8. forduló programja: felsőház: ma Viitorul–Astra, szombaton Kolozsvári CFR–Krajova, hétfőn Jászvásár–FCSB (mindhárom meccs 20.45-kor kezdődik). Alsóház: ma 18 órától Temesvári Poli–Voluntari, szombaton 15.30-tól Juventus–Botoşani, vasárnap 18.30-tól Medgyes–Dinamo, hétfőn 18 órától Sepsi OSK – Chiajna.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük