Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelem edzőmeccsen

Győzelem edzőmeccsen Sport

Nagynevű skalpot gyűjtött be a Kézdivásárhelyi SE harmadosztályos labdarúgócsapata, amely tegnap a kézdi műfüves pályán lejátszott edzőmérkőzésen 2-0-ra nyert a Marius Lăcătuş által irányított fővárosi Steaua ellen. A kék-fehéreknek még egy felkészülési meccsük van beütemezve a jövő hétvégi tavaszi rajt előtt.

A két együttes tavaly nyáron már megmérkőzött egymással, azonban a játék képe ezúttal nyomokban sem emlékeztetett az akkori találkozóra, amelyet 5-1 arányban a fővárosiak nyertek. A fegyelmezetten futballozó kézdivásárhelyiek esélyt sem adtak ellenfelüknek, precíz védekezésüknek és eredményes kontráiknak köszönhetően arattak győzelmet, Boricean és Albu találatai döntötték el a mérkőzést, de a büntetőt hárító Bunduc kapus is kivette részét a sikerből. A negyedosztályban érdekelt fővárosiak Lăcătuş hisztis megnyilvánulásai ellenére elszenvedték idei első vereségüket.
A KSE kerete a mérkőzésen: Bunduc – Oprea, Stanciu, Tankó, Gajdó T., Albu, Gáll, Ştefănescu, Boricean, Babei, Kurtuly (játszott még: Gazda, Gajdó G., Rancz, Vlădulescu, Köllő, Vîrtosu, Bagoly). A csapat szombaton 11 órától a Brassói AS SR-t fogadja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük