Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gyengén sikerült idény ért véget

Gyengén sikerült idény ért véget Sport

Súlyos vereséggel zárta az idényt a Sepsi-SIC női kézilabdacsapata, amely az A-osztályos bajnokság helyosztóján Jászvásárral szemben hajtott fejet pénteken a Szabó Kati Sportcsarnokban.

Az A- és a B-csoportok rangsorának alsó felében kullogó együttesek összecsapása a papírforma alapján sem hozhatott színvonalas játékot, a túlzottan fellazuló védekezésnek köszönhetően nem kevesebb, mint 87 (!) találat született a mérkőzésen. Végeredmény: Sepsi–SIC – Jászvásár 37-50 (17-27). A Sepsi–SIC gólszerzői: Csákány 1, Mátis 9/1, Györkovács 3, Roșu 5/1, Condurache 4, Földes 2, Bodó 13. Jászvásár gólszerzői: Agape 14/1, Nastase 11, Stratulat 1, Cîrstea 10, Bogdan 4, Filip 3, Lupu 7.

„Ez a mérkőzés nem mondható fontosnak, hiszen csak egy helyosztó, ami a szövetséget a végső sorrend kialakításában segíti. A bajnokság húsz meccse volt fontos, viszont több tényező miatt nem tudtuk megvalósítani a szezon elején kitűzött céljainkat. A sikertelenségnek a vezetőség, a játékosok és a számtalan sérülés egyaránt okozója, de ez nem mentség. Voltak jó és kevésbé jó mérkőzéseink, illetve van néhány tehetséges játékosunk, sőt, azt mondhatom, hogy az utóbbi két évben volt lehetőségem kiváló kézilabdázókkal együtt dolgozni, akik jelenleg feljutásért harcoló csapatokat erősítenek” – értékelt meccs után Vida Attila edző, aki azt is hozzátette, hogy a jövőre nézve nincs konkrét információja a kézilabdacsapatról, a folytatás a vezetőség döntésén múlik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük