Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gelencére került a kupa

Gelencére került a kupa Sport

A Maros Megyei Labdarúgó-szövetség negyedik alkalommal szervezte meg a sportág Székely-kupáját, amelynek idén Ákosfalva szolgált helyszínéül. A serleget a Kovászna megyét képviselő Gelencei Nemere nyerte el hibátlan menetelés után.

Hagyományosan Kovászna, Maros és Hargita megyék selejtezőinek győztesei vehetnek részt a körmérkőzéses Székely-kupán. Maros megyét a Marosvásárhelyi LPS, Hargita megyét Székelykeresztúr, míg Háromszéket idén negyedik alkalommal is a Gelencei Nemere képviselte.

A IV. liga ezüstérmese a Papolccal szemben elveszített megyei kupadöntő után a Székely-kupával vigasztalódhatott, miután magabiztos fölénnyel múlta felül ellenfeleit. Gelence 5-1-re győzött Marosvásárhely ellen, illetve 4-1 arányban nyert Székelykeresztúrral szemben. A harmadik mérkőzésen: Marosvásárhely – Székelykeresztúr 1-2.

– Negyedik nekifutásra sikerült hazahoznunk a Székely-kupát, ez annak is betudható, hogy a korábbi évektől eltérően ezúttal teljes kerettel utaztunk a helyszínre, így megmutathattuk mire vagyunk képesek. Nagyszerű torna volt, remek szervezéssel, le a kalappal a marosi szövetség és annak vezetője, Mircea Bucur előtt – értékelt lapunknak a Gelencei Nemere részéről Kicsid Béla.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük