Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Galacon a Sepsi–SIC

Galacon a Sepsi–SIC Sport

Ma este Galacon zárja az alapszakaszt a bajnoki címvédő Sepsi–SIC, amely a női Nemzeti Liga 18. fordulójában 18.30-tól a helybeli Phoenix vendége lesz. A sepsiszentgyörgyiek idénybeli 17. bajnoki sikerükre hajtanak.

A mai napon két mérkőzést rendeznek a női kosárlabda élvonalban, bár az Alexandria – Târgovişte találkozót a 12. fordulóból halasztották el. A 18. forduló többi összecsapását péntekre és szombatra ütemezték be. Érdekes mérkőzésre van kilátás Galacon, a papírforma alapján kötelező győzelem előtt áll a listavezető Sepsi–SIC az ötödik helyen tanyázó Phoenix otthonában, a zöld-fehér mezesek az őszi odavágón 108-59 arányú csapást mértek a Duna-partiakra. A Zoran Mikes által irányított sepsiszentgyörgyi alakulat eddigi mérlege tizenhat az egyhez a 17 lejátszott bajnoki mérkőzésen, a sepsiszentgyörgyiek legutóbb Jászvásárt darálták be, úgy, hogy – az idényben harmadszor – átlépték a száz pontos határt (102-58).

Az alapszakasz utolsó, 18. fordulójának műsora: ma Galaci Phoenix – Sepsi–SIC; pénteken Jászvásár – Alexandria, Aradi ICIM – Marosvásárhelyi Sirius; szombaton Brassói Olimpia – Târgovişte, Kolozsvári Egyetem – Szatmárnémeti VSK. A 12. fordulóból mára halasztva: Alexandria – Târgovişte.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük