Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fontos az OSK-utánpótlás

Fontos az OSK-utánpótlás Sport

A Sepsi OSK labdarúgóklub szerdán ünnepélyes keretek között, a Szabó Kati Sportcsarnok zsúfolásig megtelt lelátója előtt díjazta az év legjobb utánpótlás játékosait. Az eseményen tiszteletét tették a klub színeit az élvonalban képviselő labdarúgók, akik példaképként szolgálnak a feltörekvő nemzedék számára.

Kertész Dávid alelnök beszédében kiemelte, hogy a 2017-es év az eddigi legsikeresebb a klub életében, a sportegyesület életében a hetedik bajnoki évadot már az élvonalban kezdhette a felnőttcsapat, de az utánpótlás terén is komoly fejlődést értek el.

– Ebben az évben az eddigi legnagyobb lett gyerekcsapataink és gyerekeink száma, és ezzel párhuzamosan szépen kibővült az edzők sora is. Nem állunk le itt, továbbra is várjuk egyesületünkhöz a futballt kedvelő gyerekeket, és azon szülőket, akik szeretnék, hogy fiaikat vagy leányaikat bevezessük e sport rejtelmeibe. Lányokról beszéltem, hisz lassan két hónapja, Bucsi Emese volt női futballista vezetésével beindult az első lánycsapatunk is – fogalmazott a Sepsi OSK alelnöke.

Díjazottak, az év játékosai korosztályonként: U7: Antal Márk, U8: Fülöp Farkas, U9: Tudor Cezar-Matei, U10: Batzula Hunor, U12A: Zsigmond Márk András, U12B: Bartha Mátyás, U13: Bocicor Cezar-Tudor, U14: Nistor Ákos, U15: Máthis Bence, U17: Keresztes Zsombor, U19: Sima Vlad-Sebastian. Az év edzője: Kulcsár László.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük