Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Folytatódik a menetelés

Folytatódik a menetelés Sport

72-64 (15-10, 11-12, 29-19, 19-23) arányú győzelmet aratott a Sepsi–SIC a szatmárnémeti CSM ellen a női kosárlabda nemzeti liga 24. fordulójában.

 A mérkőzés elején, ahogyan az illik, Ambrus József, a Sepsi–SIC vezetőségi tagja a nőnap alkalmából virággal köszöntötte a hölgyeket.

A lazán játszó házigazdák úgy nyerték 15-10-re az első negyedet, hogy egyetlen szabálytalanságot sem követtek el. A második negyed alatt aztán kiderült, hogy a Brassóból a héten átigazolt langaléta Alina Crăciunnal és az ugyancsak új szerzemény Canty Briyonával megerősített szatmárnémeti csapat ellen azért nem lehet folyamatosan három romániai játékossal játszani és a vendégek csendesen, 11-12-re behúzták a negyedet és a csapatok 26-22-vel fordultak.

A harmadik negyed elején Zorán Mikes lányai mentek egy 12-3-at, és ezzel visszaállt a világ rendje, a meccs végén 72-64-et mutatott a tabella.

A mérkőzés leghatékonyabb játékosa a 23 pontig jutó Jeffery volt. A „felsőház” rangadóján a Brassó ismét veszített hazai pályán, ezúttal Kolozsvár ellen (62-75), a Târgovişte pedig kínkeservesen verte meg a Galacot (53-50).

A Sepsi–SIC szombaton, Galacon játszik, március 15-én Brassót fogadja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük