Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Folytatódik a felkészülés

Folytatódik a felkészülés Sport

Az Ausztriában edzőtáborozó Sepsi OSK labdarúgócsapata második felkészülési mérkőzésén is alulmaradt. Az I. ligás sepsiszentgyörgyi alakulat szombaton 2–1 arányban kikapott a cseh FK Mladá Boleslav együttesétől, ezt megelőzően szerdán ugyanilyen arányú vereséget szenvedett a kínai Kuangcsou Evergrande csapatától. Ma egy másik cseh csapat ellen javíthatnak.

 

A csehek elleni találkozó a lehető legkedvezőbben indult a Sepsi OSK számára, a piros-fehér mezesek gyakorlatilag első támadásukat gólra váltották, Fejér Béla előreívelését követően Hadnagy Attila csúsztatott Yasin Hamed elé, aki kihasználta a lehetőséget a 2. percben. A cseh élvonalban 9. helyen végzett ellenfél játékosai sem hagyták magukat, kihasználva a szentgyörgyi védelem megingásait, alig tíz perc elforgása alatt megfordították az állást. Helyzetek igen, több gól viszont nem esett a mérkőzésen, 2–1-re nyert az FK Mladá.

Végeredmény: Sepsi OSK – Mladá Boleslav 1–2, gólszerzők: Hamed (2.), illetve Ladra (6.), Komlichenko (11.). Sepsi OSK: Fejér (Covic, 59.) – Moura, Jovanovic, Obsivac, Stefan (Veress, 78.) – Velev, Jankovic – Drăghici (Sato, 71.), Tandia (Vaşvari, 59.), Hamed – Hadnagy (Simonovski, 59.). Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Takács, Chaluš (Král, 46.), Fabián – Hůlka, Matějovský (Hubínek, 62.) – Konaté (Křapka, 78.), Ladra (Kateřiňák, 62.), Diviš (Mareš, 49.) – Komlichenko.

Folytatódik a felkészülési meccsek sorozata, a piros-fehér mezesek ma a szintén cseh Slovan Liberec, szerdán a szlovák Zlaté Moravce és pénteken az orosz FK Orenburg ellen teszik próbára magukat. Az együttes szombatig tartózkodik Greinben, ezután itthon folytatják a ráhangolódást a július 21-ei bajnoki rajtra, amikor 18.15 órától az újonc FC Hermannstadt ellen kezdik meg menetelésüket a 2018–2019-es idényben.

Ma kezdődik egyébként az új idényre érvényes bérletek árusítása. Az érdeklődők első körben a sepsiszentgyörgyi stadion jegypénztáránál jelezhetik bérletválasztásukat (10–16 óra között), amelyhez meg kell adniuk nevüket és személyi számukat. Az ez alapján kiosztott bizonylattal július 12-től, csütörtöktől kezdődően vehetik át a bérletként szolgáló plasztikkártyákat a klub titkárságán.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük