Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Földbe döngölték a lányokat

Földbe döngölték a lányokat Sport

A várakozásoknak megfelelően esélye sem volt a házigazda Sepsi–SIC-nek a bajnoki címért versenyben levő Slatina ellen, a női A-osztályos kézilabda-bajnokság hétközi, 24. fordulójában, tegnap délután. Vida Attila edző az idény utolsó hazai mérkőzésén is igencsak szűkös kerettel kellett, hogy dolgozzon.

Nem azonos fajsúlyú együttesek csaptak össze a Szabó Kati Sportcsarnokban, a tapasztalt játékosokkal felálló vendégcsapat félidőben már 13 góllal vezetett a gyenge ellenállást tanúsító hazaiakkal szemben, előnyüket pedig tovább tudták növelni a végére, 29 gólos győzelmet arattak. A továbbra is tartalékosan felálló sepsiszentgyörgyiek a szezonban most kapták a legtöbb gólt (kis túlzással: két meccsen szoktunk ennyit kapni), és egyben legnagyobb arányú vereségüket szenvedték el.

– Amint az várható volt, nagyon kemény mérkőzés volt az A-osztály legjobb csapata ellen, viszont ennél többet is mutathattunk volna, sok egyéni hibát vétettünk, az adódó lehetőségeket nem tudtuk kihasználni, sokat kihagytunk a kapussal szemben. Nem tudtak kellően összpontosítani a lányok, az ellenfél fizikailag is fölénk nőtt. Vasárnap vár ránk még egy kiszállás Nagyváradra, egy olyan bajnokság végén, amelyben a sorozatos sérülések minden számításunkat keresztülhúzták sajnos. Remélhetően a következő szezonunk jobb lesz – nyilatkozta meccs után Vida edző.

Végeredmény: Sepsi–SIC–Slatina 23-52 (13-26).

Sepsiszentgyörgy, Szabó Kati Sportcsarnok. Mintegy 50 néző. Vezette: Margarit T. és Pirciu A. (mindketten Pitești-ről). Sepsi–SIC: Roffel–Györkovács 1, Tăbăcaru 6, Roșu 5/1, Bodó 6, Mátis 3, Balogh 2 (cserék: Condurache, Saláta, Lăcătuș, Pătrînjel, Voloncs, Bratosin). Edző: Vida Attila. Slatina: Diaconu–Vescă 3, Constantinescu 5, Ostase 14, Popescu 6, Lăzăr 12, Andrei 8/1 (cserék: Nagy, Dumitrache, Cojocaru, Fulgoi 4/1, Drăgici). Edző: Victoria Bora. Hétméteresek:1/1, illetve 4/2. Büntetőpercek: 6, illetve 8.

A játéknap többi eredménye: Brassói Național – Nagyváradi CSU 33-34 (17-13), Kisjenői Körös – Resicabánya 26-31 (12-21). A Temesvár – Nagybányai Minaur meccset jövő szerdára halasztották. A 25. forduló programja: Nagyvárad – Sepsi-SIC (vasárnap 10 órától), Resicabánya – Mioveni, Slatina – Temesvár, Minaur – Marosvásárhely.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások