Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fociprogram a hétvégére

Fociprogram a hétvégére Sport

A labdarúgás elkötelezett hívei több fronton is hódolhatnak kedvenc szenvedélyüknek hétvégén, ugyanis amellett, hogy a 8. fordulóval folytatódik az élvonalbeli pontvadászat – a Sepsi OSK hétfőn mérkőzik! – , a KSE hazai pályán debütál a III. ligában, illetve elkezdődik a megyei IV. ligás bajnokság is. Szurkolásra fel!

I. liga
A Dinamo elleni bukaresti mérkőzés után újabb kiszállás vár a Sepsi OSK labdarúgóira, hétfőn este a jó játékerőt képviselő Jászvásári CSMS otthonában játszanak bajnokit Suciu Valentin tanítványai. Az eddigi összes idegenbeli meccsüket elbukó sepsiszentgyörgyiek hét forduló után két győzelemmel a 10. helyen állnak, míg a két nyertes mérkőzés mellett három döntetlent is elérő moldvaiak a nyolcadikak. Jászvásár játékerejét jelzi, hogy 2-1-re verték a Dinamót, illetve 1-1-es döntetlent játszottak a FCSB-vel. Nem ígérkezik sétagaloppnak a moldvai kirándulás sem, de kellő összpontosítással akár meglepetést is okozhatnak a piros-fehér mezesek.
A 8. forduló programja: ma: Astra – Juventus (18.30-tól), Krajova – Medgyes (21 órától); szombaton: Temesvári Poli – Kolozsvári CFR (18.30), Voluntari – Dinamo (21); vasárnap: Chiajna – Viitorul (18.30), FCSB – Botoşani (21); hétfőn: Jászvásár – Sepsi OSK (21 órától). A találkozókat a Dolce Sport, a DigiSport és a Look TV közvetítik élőben.

III. liga
A tavalyi szünet után, idén újra érintett lesz Háromszék a III. ligás kiírásban az I-es csoportba besorolt Kézdivásárhelyi SE révén. A KSE szombaton 18 órától saját közönsége előtt mutatkozhat be a nyitókörben, a Gazda József által irányított együttes Románvásárt látja vendégül a Sinkovits Stadionban (belépő: 5 lej). Az első forduló programja (I. csoport): ma CSM Pașcani – Barcarozsnyói Olimpic; szombaton Kézdivásárhelyi SE – Románvásári CSM, Galaci Oțelul – Galaci Metalosport, Székelyudvarhelyi FC – Szászhermányi FC, CSM Foksány – Bákói Aerostar, Sănătatea Darabani – Sporting Liești, Avântul Valea Mărului – FK Csíkszereda, a Radóci Bucovina áll. Az összecsapások 18 órakor kezdődnek.

IV. liga
Véget ért a nyári szünet a megyei labdarúgóéletben is, szombaton rajtol a IV. liga jubileumi, 50. kiírása. A felsőbb osztályba lépő bajnoki címvédő KSE, illetve a bajnokság közben visszalépett Kilyén helyét az V. ligából feljutó Zágon és Dálnok vették át, tizenhat csapat küzd meg az elsőségért. Az első forduló mérkőzései: szombaton Zágon – Barót, Réty – Uzon; vasárnap Dálnok – Bereck, Ozsdola – Nagyajta, Bardoc – Illyefalva, Kovászna – Papolci FC, Bölön – Perkő. A Csernáton – Gelence találkozót augusztus 30-ra halasztották. Az ifjúsági csapatok 15.45-től, míg a felnőttek 18 órától lépnek pályára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük