Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fociprogram a hétvégére

Idénybeli első hazai mérkőzésére készül a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, a III. liga 2. fordulójában első győzelmükért hajtanak a nem mellesleg városnapokat ünneplő céhes városiak. Folytatódik a IV. és V. liga küzdelemsorozata.

A 2018–2019-es szezon első hazai mérkőzését szombaton 17 órától vívja a KSE a Sinkovits Stadionban a vendég Radóci Bucovina ellen. Mint ismeretes, a harmadosztályos pontvadászat múlt heti nyitányán a KSE nagy csatában, 3-2 arányban maradt alul a Bodzavásári Gloria vendégeként, az akkor mutatott harci szellem viszont bizakodásra ad okot a folytatást illetően. Nem ígérkezik sétagaloppnak a szombati összecsapás, annál is inkább, mivel az előző szezonban a kék-fehérek mindkét alkalommal alulmaradtak riválisukkal szemben, hazai pályán 2-0-ra, idegenben 5-1-re veszítették el a találkozót.
A megyei fociligákban egy órával korábban kezdődnek a mérkőzések, azaz az ifjúságiak 14.45-tól, míg a felnőttek 17 órától csapnak össze. A IV. liga 3. fordulójának programja: szombaton Bereck – Ozsdola, Illyefalva – Nagyajta, Zágon – Barót; vasárnap Perkő – Csernáton, Réty – Gelence, Bardoc – Papolc, Kovászna – Szitabodza.
Az V. liga 2. fordulójának programja: vasárnap Bölön – Szotyor, Kommandó – Árkos, Nagybacon – Zabola, Uzon – Hidvég.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük