Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fitten a SIC Feszten!

Új sporteseménnyel bővül az augusztus 10–12. között Sugásfürdőn rendezendő SIC Feszt Székelyföldi Szabadegyetem programja. A fesztivál keretében a Fitness Tribe sportegyesület szervez olyan eseményt, amely minden korosztályú és felkészültségi szintű szaladót megcéloz.

Augusztus 11-én, szombaton 10 órától rajtolnak a résztvevők Sepsiszentgyörgy főteréről. Innen mindenki addig szalad, ameddig kedve-ereje tartja, ugyanis 20 perccel a rajt után már busz is indul, amely az elfáradt résztvevőket kiviszi a SIC Fesztre. Az akció lényege a mozgás élvezete, illetve a SIC Feszt sporteseményeinek bővítése is.
„Mi nem profiknak, hanem azoknak szervezünk eseményeket, akik szabadidejükben, jó kedvükből mozognak, vagy akarnak rendszeresen mozogni. A fesztivál jó alkalom erre, az út nehézsége pedig, az egészen kezdőktől a haladókig, sok embert kiszolgál. Mindenképp kihívás számunkra, és mivel minél több embert szeretnénk megmozgatni, ezúttal ingyenes a részvétel is, sőt a résztvevők SIC Feszt belépőt is kapnak!” – részletezte Birtalan Csanád a Fitness Tribe Egyesület részéről.
Kelemen Szilárd Péter fesztiválszervező, a HÁRIT elnöke elmondta, a sportprogrammal egy újabb célcsoportot szólítanak meg, akik összekötik a kellemest a hasznossal. Hozzátette: „Sugásfürdő fele nagyon sokan szaladnak, sétálnak, bicikliznek vagy túráznak nap mint nap, ezért úgy gondoltuk, erre a SIC Feszt keretében is hangsúlyt fektetünk.”
Az eseményre a helyszínen vagy Facebookon is lehet jelentkezni. Ezenkívül sok érdekesség, hasznos program várja a helyszínen nemcsak a sportolni, hanem a tanulni és kikapcsolódni vágyókat a Háromszéki Ifjúsági Tanács által szervezett, a Tíz éve az ifjúságért mottóval fémjelzett 5. SIC Feszten. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük