Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Felújított tekepálya

Felújított tekepálya Sport

A KSE-napok egyik kiemelkedő eseményeként átadták rendeltetésének a felújított tekepályát, amelyet új pályatesttel, automata bábuállítóval és elektromos kijelzővel láttak el a támogatóknak köszönhetően. A KSE tekeszakosztálya ennek köszönhetően országos megmérettetéseket rendezhet, illetve az utánpótlás-nevelésre is hangsúlyt fektethet.

Hosszú várakozás, komoly összefogás és kemény munka előzte meg a tekepálya megnyitóját – emelte ki beszédében Molnár Cornel KSE-elnök. A tekeszakosztály vezetője, Várdó Olivér megjegyezte, egy álom teljesült a támogatók segítségével, illetve a tekézők példaértékű hozzáállásával.

– 2001-ben indítottunk 3 csapatot az országos bajnokságban, de megfelelő körülmények hiányában a hazai mérkőzéseket Brassóban kellett lejátszanunk. Sajnos, kissé elhúzódott az átépítési folyamat, és emiatt elmaradt az utánpótlás-nevelés is, de mostantól többet hallatunk magunkról országos szinten – ígérte Várdó.

A tekepálya-avatón tiszteletét tette a Román Teke- és Bowling-szövetség vezetője, Maria Popescu is, akit teljesen lenyűgöztek az itteni körülmények.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük