Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fel kell kötni a gatyát!

Fel kell kötni a gatyát! Sport

Felgyorsultak az események a Sepsi OSK háza táján, a sepsiszentgyörgyi klub a múlt héten szerződést bontott Suciu Valentin edzővel, a mai, Botoşani elleni bajnokin pedig már az a Nagy Sándor ül a kispadon, aki eddig is tagja volt a piros-fehér mezesek szakmai stábjának. Pénteken ráadásul bejelentették, hogy közös megegyezéssel Cristian Oros hátvédtől is megválnak.

 

A 12. helyen álló OSK ma este a rangsor negyedik helyét elfoglaló moldvaiakkal szemben törné meg hét mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériáját, és vágna vissza az odavágón elszenvedett 5-1-es kudarcért. Nagy Sándor pénteken elmondta, kemény mérkőzésre számít, azonban igyekeztek úgy felkészülni, hogy meglepjék ellenfelüket.

„Nehéz időszakon ment át a csapat, de próbáltuk ettől függetleníteni magunkat, és úgy felkészülni a hétfői meccsre, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk. Tudjuk azt, hogy a Botoșani egy nagyon erős csapat, agresszíven játszanak, de erre igyekszünk előre felkészülni, és meglepni őket a játékunkkal. Egy motivált társaságot akarok látni hétfőn, ezért most főleg a fejekben kell rendet tenni. Természetesen a közönségünket is szeretnénk kiszolgálni, mert szerencsénkre van egy olyan szurkolótáborunk, amely végig a csapat mellett volt. Sajnos az elmúlt időszakban csalódást okoztunk nekik, de bízzanak abban, hogy mindent megteszünk a csapat sikeres szereplése érdekében” – fogalmazott az OSK szerdán kinevezett vezetőedzője.

Hadnagy Attila, a piros-fehérek csapatkapitánya elárulta, feszült a hangulat az öltözőben az utóbbi időszak eredménytelensége miatt, de bízik abban, hogy ma sikerül megszakítani a negatív sorozatot, és megszerezni a három pontot. „A Botoșani egy nagyon jó csapat, nem véletlenül ejtették ki a Kolozsvári CFR-t a Román-kupából. Ennek ellenére azt gondolom, hogy ezt a mérkőzést meg tudjuk nyerni, mert mi sem vagyunk olyan gyenge csapat, mint ahogy az utóbbi időben mutattuk. Most az öltözőben nem nagyon látni mosolyt az arcokon, de látom a fiúkon, hogy elgondolkodtatta őket mindaz, ami az utóbbi időben történt, mindannyian többre számítottunk. A reményt azonban nem veszítettük el, hiszen nincs vége semminek. A rájátszással majd egy új bajnokság kezdődik, és ha a télen érkezik erősítés is a csapathoz, minden esélyünk meglesz a bennmaradásra” – nyilatkozta a háromszékiek csatára.

A 16. forduló eddigi eredményei: Jászvásári CSMS – Chiajna 3–1, Voluntari – Juventus 0–0, Temesvári Poli –Astra Giurgiu 2–1. A tegnapi CFR–Gázmetán, Krajova–FCSB találkozók lapzártánk után végződtek. A mai műsor: 18 órától Sepsi OSK – Botoşani, 20.45-től Dinamo – Viitorul.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük