Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fejlődő fiatal fallabdázók

Fejlődő fiatal fallabdázók Sport

Most hétvégén szervezték meg Bukarestben az Infinity-Squashacademy Kupát, amely az országos fallabda-körverseny második fordulóját képezte. A versenyre 60 játékos nevezett be a szokásos négy kategóriában.

 

A Kovászna Squash SKE három junior és egy felnőtt játékossal nevezett a tornára férfi A+B, illetve női A-kategóriákban. Eredmények: férfi A+B: Vizi Andor (junior) 8. hely, Bodor Bence (junior) 22. hely, Bara Hunor 25. hely; női A: Szabó Nikole (junior) 5. hely.

A versennyel párhuzamosan egy zártkörű profi ligás nemzetközi viadal (PSA closed satelite) is zajlott, amelyre az ifjúsági Vizi Andor is meghívást kapott a szervezőktől. Ez a kiírás kieséses rendszerben zajlik, a háromszéki játékos alulmaradt a horvát Milosavljevic Viktorral szemben, aki U19-ben az 53. helyen áll az európai ranglistán. Bár Andor veszített a mérkőzésen, ez egy nagyon jó tapasztalatot jelentett számára.

A következő országos körversenynek Temesvár ad otthont, október 20–22. között rendezik a Román-kupát, amely a második legértékesebb viadalnak számít az országban. A Kovászna Squash SKE országos versenyeken való részvételét Kovászna Megye Tanácsa és a Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatala támogatja.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük