Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Eszter ezüstérme

Eszter ezüstérme Sport

Október 5–7. között rendezték meg a XII. Polish Open nemzetközi karateversenyt a Krakkó melletti Bielsko Biala városában. A sepsiszentgyörgyi Sport-All SC karate-szakosztályának nyolc versenyzője utazott Budapestre, majd onnan MTK-s csapattársaikkal közösen folytatták útjukat a verseny helyszínére.

Az MTK Budapest küldöttségét összesen 25 sportoló képezte, Fischer Mihály és Vass Hunor edzők irányításával. A rangos eseményre 33 ország 211 klubjából érkeztek versenyzők, összesen 2328-an. A népes és nívós mezőny ellenére sportolóink méltón helytálltak, és mintegy 10 éremmel, továbbá számos 5–7. helyezéssel gyarapították gyűjteményüket. Ebből 3 arany-, 1 ezüst- és 6 bronzérem az MTK Budapest mérlege, ezzel a legeredményesebb magyar egyesületként végeztek.
A székelyföldiek eredményei közül a Vitályos Eszteré emelkedik ki, aki a kadét korosztályban (14–15 évesek) a döntőig küzdötte magát, de ott ukrán ellenfele megállította. Csorba Ede a 7., Bartos Norbert 9. helyen zárt. A háromszéki karatékák legközelebb a jövő hét végén esedékes Hungarian Open nemzetközi karateversenyen vesznek részt egy bővebb kerettel. Köszönet a támogatóknak (Orex, Comert Ata, Sport Világ, Eniplast, Multisign, MTS-DJST), illetve a szülőknek! <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük