Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Esélytelen ellenfelek

Esélytelen ellenfelek Sport

Életben tartotta továbbjutási esélyeit a Sepsiszentgyörgyi ISK, miután szombaton négy pontot vert rá temesvári ellenfelére. Nemes Áron tanítványainak az utolsó mérkőzést is meg kell nyerniük ahhoz, hogy ott lehessenek a bajnoki döntőben. A továbbjutást már korábban kiharcoló kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK Galacon ért el újabb sikert.

A győzelmi kényszerben pályára lépő Sepsi ISK semmit sem bízott a véletlenre szombaton délben, és már az első negyedben érvényesítette palánk alatti fölényét, simán, 17-10-ra hozva a kezdő szakaszt. Kovács Kincső vezérletével a folytatásban kényelmesen tartotta előnyét a sepsiszentgyörgyi csapat, a zárónegyed 54-38-as állásról kezdődött. A végjátékban percekig nem talált gyűrűbe a hazai együttes, de ez nem változtatott a lényegen, négypontos győzelmet arattak, és egy lépéssel közelebb kerültek a fináléhoz. Ehhez azonban szombaton a Bukaresti Olimpia otthonában is be kell gyűjteni a két pontot.

Végeredmény: Sepsi ISK – Temesvári Bega 62-58 (17-10, 18-14, 19-14, 8-20). A Sepsi ISK kerete: Sándor B. 9, Kovács Kriszta 1, Bölöni N. 7, Taranek A. 9, Holinka H. 15/3, Jakab A., Kovács Kincső 17, Belényesi R. 3/3, Bitai Sz. 1. Edző: Nemes Áron.

Erőteljesen indított a Galaci Phoenix otthonában a Nagy Mózes SK, a tétnélküli mérkőzésen fejben már a döntő tornára készült a Ljubomir Kolarevic edzette együttes. A kézdivásárhelyi lányok hozták a kötelezőt, és különösebb erőkifejtés nélkül nyerték a találkozót. Az utolsó fordulóban Gyulafehérvár látogat a céhes városba. Végeredmény: Galaci Phoenix – Nagy Mózes SK 37-48 (6-21, 7-13, 10-11, 14-3). Az NMSK kerete: Voloncs O. 5, Biszak B. 12, Incze H. 6, Bartók R. 2, Czimbalmos .T 2, Fejér A., Kovács R. 6, Csurulya H. 15/3, Csillag D., Csíki B., Istók A., Rendy H. Edzők: Ljubomir Kolarevic, Minescu János.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük