Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Értékes pont idegenből

Izgalmas napokon van túl a Kézdivásárhelyi SE teremlabdarúgó-csapata, amely a múlt héten a Román-kupa első körében volt érdekelt, illetve szombaton lejátszotta az év első bajnokiját is idegenben.

Kedden a Román-kupa első fordulójában a Brassói Colțea otthonába látogatott a KSE, ahol a Farkas – Rancz, Gáll, Gajdó, Păun (cserék: Ștefănescu, Boricean, Erős) kezdősorral próbálta felvenni a versenyt az erős kerettel rendelkező hazaiakkal. A Gazda József (képünkön) edzette céhes városiaknak jól ment a játék, Păun és Ștefănescu révén kétgólos előnyre tettek szert, mire a hazaiak a Kézdin korábban megforduló Isac révén szépítettek, majd Gavrilă kiegyenlített. Nem hagyta magát a KSE, Gáll jóvoltából 3-2-es előnnyel vonultak szünetre.
A második félidőben Ștefănescu duplázott, 5-2-re vezetett a KSE, amikor a hazaiak durva játéka miatt Gajdó Tamás lesérült, míg a brassóiak vészkapusos taktikára váltottak. és kiegyenlítettek (5-5). A hosszabbítást a házigazdák bírták jobban, Călugăreanu és Burciu góljaival 8-5-re nyertek, továbbjutottak.
– Nagyon jó mérkőzést játszottunk jó csapat ellen, 5-2-ig remekül álltunk a pályán, tettük a dolgunkat. Sajnos, Gajdó sérülése és Gáll gyengélkedése miatt kifogytunk a cserékből, és nem bírtuk szusszal a hosszabbítást – nyilatkozta Gazda József.
Szombaton a II. liga 12. fordulójában a Karácsonkői Ceahlăul otthonába látogatott a sérülésektől és eltiltásoktól tizedelt KSE. Farkas – Gáll, Rancz, Gajdó, Păun (Gondos – Erős, Boricean, Kovács A.) felállásban végig szaladtak az eredmény után, a hazaiak mindenik góljára tudtak válaszolni, majd 6–4-es állásnál vészkapusra váltottak, és 6-6-os döntetlenre mentették a meccset. A kézdi gólszerzők Gáll 3, Păun 2, Kovács. A futsal Európa-bajnokság miatt pár hétig szünetel a pontvadászat. <<
Fotó: facebook.com/KSEFut

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük