Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Érik az újabb focicsoda

Érik az újabb focicsoda Sport

Jelenlegi fennállása legfontosabb két ütközetére készül a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, amelyet két mérkőzés választ el kitűzött célja teljesítésétől: a III. ligás szerepléstől. Ehhez azonban a szombati odavágón, majd az egy héttel későbbi visszavágón is le kell győznie Maroshévíz együttesét.

A Sepsi OSK élvonalba való bravúros feljutása után most a KSE-n van a szintlépés sora, Kovászna megye újdonsült bajnokának Hargita megye képviselőjével, azaz Maroshévízzel kell megküzdenie a III. ligáért kiírt osztályozón. A győztes kiléte oda-vissza alapon dől el, az első összecsapást szombaton 18 órától vívják a Hargita megyei településen.

– Győzni megyünk Maroshévízre, készen állunk a mérkőzésre, a keretünk csaknem teljesen rendelkezésünkre áll, és a csapatidentitásunknak megfelelően nem a védekezésre, hanem a támadásra fogunk koncentrálni. Szerintem a továbbjutó kiléte már most szombaton eldől úgy 70 százalékban – nyilatkozta Gazda József, a KSE edzője.

A kézdivásárhelyi önkormányzat két autóbuszt bocsát ingyenesen a szurkolók rendelkezésére, és értesüléseink szerint Sepsiszentgyörgyről is indul ingyenes buszjárat a mérkőzésre, mindkét esetben Daczó Leventénél (0745.152.236) lehet jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük