Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Eredményesen indult a sízők idénye

Eredményesen indult a sízők idénye Sport

A dornavátrai (Vatra Dornei) Tanulók Háza szervezésében zajlott a 2017-es országos síbajnokság első fordulója, 6–12 éves gyerekek számára. Háromszéket a sepsiszentgyörgyi Tanulók Háza és a Sport-All Ski Team csapata, illetve a bodzafordulói Tanulók Háza képviselte a több mint 70 versenyzőt felvonultató mezőnyben.

A sepsiszentgyörgyiek öt versenyzővel – Bíró Maja, Molnár Etele, Barta Martina Máté, Antal Soma és Molnár Bulcsú – álltak starthoz Bocz Attila irányításával, és ugyanennyi bronzérmet szereztek. Műlesiklásban Molnár Etele (9–10 éves korosztály) és Barta Martina Máté (11–12) léphetett fel a dobogó harmadik fokára, míg óriás műlesiklásban Molnár Bulcsú (11–12) lett harmadik. Összetettben Molnár Etele és Antal Soma (11–12 év) is harmadikként zárt. Bíró Maja mindhárom versenyszámban negyedik helyen végzett.

– Jobb eredményeket is elérhettünk volna, ha nem hibázunk, két érem is kicsúszott a kezünkből, de összességében elégedett vagyok – értékelt Bocz edző.

A bodzafordulóiak közül Munteanu Eduard (7–8 év) lesiklásban első, óriás műlesiklásban 2., összetettben pedig első helyen végzett. Az országos kiírás következő versenyét a sugásfürdői sípályán szervezi a sepsiszentgyörgyi Tanulók Háza, január 27-én.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük