Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elkészült a futsalprogram

Elkészült a futsalprogram Sport

Augusztus 27-én indul a teremlabdarúgó I. liga 2017–2018-as idénye, ezúttal csak egy háromszéki csapatot találunk a rajtnál. A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) hivatalos honlapján közzétette a teremlabdarúgó-szakbizottság által kidolgozott versenykiírást.

Ez alapján a tízcsapatos teremlabdarúgó élvonal a hónap végén rajtol és nagyjából minden hétvégén rendeznek bajnoki fordulót, kivéve, amikor a román válogatott hivatalos találkozón lép pályára. Az idén 14 játéknapot tud le a mezőny, az év utolsó játéknapját december 10-re ütemezték be. A bajnokság rájátszása április 15-én rajtol, míg a bajnoki döntő első találkozóját május 12-én rendezik, ebben a hónapban avatnak majd bajnokot is. A Sepsi Futsal az újonc Csíkszeredai Imperial Wet otthonában kezdi meg szereplését, a sepsiszentgyörgyiek első hazai mérkőzésüket szeptember 3-án, a tavalyi ezüstérmes Galaci United ellen vívják.

A II. liga új szezonja szeptember 17-én indul, az élvonalból kiesett KSE Futsal ekkor a Karácsonkői Csalhót látja vendégül. A teremlabdarúgó Szuperkupát augusztus 22-én játsszák le Lugoson, a bajnoki címvédő Dévai Autobergamo és a kupagyőztes Temesvári Informatika feszül egymásnak a futsalszezon első rangadóján.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük